Barnvakt Stockholm

BARNVAKT

Vårt mål är att du som önskar hjälp med barnpassning här i Stockholm ska känna dig trygg med våra barnvakter. Våra barnvakter utgör grunden för vår verksamhet och därför är vi noga med vilka personer vi väljer till våra uppdrag. Vi lägger stor vikt vid personlighet, ansvarskänsla och tidigare erfarenheter av arbete med barn. Vi tittar alltid på betyg och kräver referenser från de barnvakter vi anställer. För att jobba hos oss måste man visa upp ett utdrag från brottsregistret.

Vi vill att du som förälder ska känna dig trygg i våra händer. Vi har därför skapat en utbildning för Fröken Malms barnvakter där vi jobbar med krishantering, hjärt- och lungräddning samt vårt koncept LEK, där lek och aktivitet utgör en av grundstenarna.

Efter den intervju vi har med dig som förälder tar vi fram en barnvakt som vi tror kommer passa just dig och ditt barn och skräddarsyr därmed en tjänst för just dig. Är ni en musikfamilj leter vi efter en person som tycker om att sjunga eller spela instrument.

Vill ni att ert barn får hjälp med matteläxan så letar vi efter den bästa personen för just den uppgiften. Vi är noga med att kontinuerligt följa upp våra barnvakters arbete och försäkra oss om att både våra barnvakter och ni som kunder är nöjda med oss på Fröken Malms Barnvaktsbyrå.

Barnvakter  & barnpassning i Stockholm.