Barnvakt Stockholm

Att följa sitt barn och möta hens behov - inte alltid en enkel historia. Särskilt separationsångest känns extra svårt då man ibland helt enkelt måste separeras. 

Vissa saker kan man inte göra avkall på och då är det ju bara att göra dem. Men om du nu kan göra avkall på en jobbdag eller på annat vis ta lite extra tid med ditt barn är detta våra favoritsaker att göra. Hoppas vi kan inspirera! 

1. Tågluffa på pendeltåget med matsäck. (Kanske pannkaksrullar? Mums!) 
2. Åka till badhus och leka att man är en vildsint haj. Väldigt roligt! 
3.Bryggartäppan och låtsasbo i deras hus från 1800-talet. Akta huvudet!  
4. Naturhistoriska (måste finnas med på "roliga-saker-att-göra" listan.)
5. Ta båten från Barnängsbryggan till Hammarby Sjöstad och promenera lite och sedan åka hem igen. SL-kort gäller. 
6. Äta middag på Koh Phangan på Söder där man kan vara med om ett åskväder och titta på fiskar. Oslagbart när man är 2 år.

Och när era barn inte har dessa outhärdliga seperationsångestfaser så kanske ni istället vill ta en middag på tu man hand. Då finns vi såklart och hjälper er med att barnen också får en rolig lek och buskväll. 

Dela gärna era bästa tips på vad man kan hitta på för spännande med barn i stan.  

Läs hela inlägget »

Vabruari! 

Med detta bloginlägget vill vi på Fröken Malms Barnvaktsbyrå bara påminna om att Vabruari snart är över, vårsolen är på ingång och snart kommer vi sitta i lekparken, både barnvakter och föräldrar, med solen värmande i ansiktet och barnskratt värmande i hjärtat. Då är snålblåsten. blöta overaller och ishalka ett minne blott. 
Ta en extra dag hemma så har du lättare att hålla dig frisk! Om det helt har kört ihop sig under denna månad - ring oss så hittar vi en barnvakt som kan vabba de dagar när barnet inte är så sjukt att man som förälder behöver vara där men ändå inte kan gå till förskola/skola. Varmt välkommen!

Läs hela inlägget »

I samtal förstår man att en del tror att barnpassning är något föräldrar vill ha när de ska på middag eller fest. Så kan det såklart vara men vår erfarenhet är att behovet av barnvakt är något annat. Om man bor i Stockholm och har familj och släkt ute i landet, gör karriär och dessutom behöver pendla är barnvakt nödvändigt. Vi behöver barnpassning för att få vardagen att gå ihop - inte sätta guldkant på den. Jag är själv från Örebro. I Örebro har jag på rak arm minst sju personer jag kan lämna min dotter hos om jag skulle behöva. Här i Stockholm har jag egentligen ingen som jag kan be i vanlig dag i veckan. I Örebro skulle jag antagligen kunna cykla hem från jobbet och antagligen skulle det inte ta mer än 30 min. Här i Stockholm kan man räkna med köer i bil och stopp i kollektivtraffiken. Det tar längre tid för de flesta än 30 minuter att ta sig hem. De här faktorena gör att behovet av barnvakt blir större här i Stockholm och i andra storstäder. 

Känner du igen dig? Behöver du barnvakt? Läs mer på sidan boka barnvakt >
Boka in ett samtal med oss på Barnvaktsbyrån så hjälper vi dig! 

 

Läs hela inlägget »

Det finns inget bättre än att jobba som barnvakt! Det är en ynnest! Att få umgås med barn är en utmaning men det ger också väldigt mycket. Idag har vi hängt i sandlådan, gungat i solen och lekt tittut. Det är min arbetsdag! Bra barnvakt är man när man tycker det är roligt att vara med barn, när man är sig själv och delar sin engeri med barnet. Att vara medvetet närvarande! 

Vill du bli en av våra barnvakter i Stockholm? Skicka in ditt CV här

Läs hela inlägget »