barnpassning i stockholm barnvakt stockholm

Vi söker alltid nya barnvakter som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vill du jobba som barnvakt? För oss är det viktigt att våra anställda har ett genuint intresse och vill jobba med just barn. Vi tycker också att det är viktigt att man har en personlig mognad och känns stabil. Att få arbeta som barnvakt är ett privilegium! Du kommer nära familjen men framförallt barnen och få möjlighet att bygga en varm och fin relation. Många av våra barnvakter har fortsatt kontakt med sin familj långt efter de slutet hos oss.

Vad får man i lön? Vi ligger i det högre skiktet bland barnvaktsföretagen i Stockholm. Vår timlön för våra barnvakter ligger mellan 120-150 kr/h. Hur mycket du får i lön beror på hur mycket erfarenhet och utbildning relaterad till barn du har.

 
Hur blir du barnvakt hos oss på Fröken Malms Barnvaktsbyrå? Skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss på info@barnvaktsbyran.se eller via formuläret nedan. Berätta vem du är, vilken sysselsättning du har och varför du vill arbeta som barnvakt hos oss på Fröken Malms Barnvaktsbyrå. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet eller utbildning och du behöver vara minst 16 år.

 
Vi ser fram mot att höra från dig!

barnpassning i stockholm barnvakt stockholm