Så här går det till: 

Efter ni fyllt i formuläret för att boka barnvakt nedan kommer vi att maila er och boka in en telefontid Under telefonsamtalet går vi tillsammans igenom vad just er familj har för behov av barnpassning och vilken barnvakt ni tror passar er bäst. Därefter tar vi fram förslag på barnvakt med en kort skriftlig presentation av barnvakten samt ett videoklipp där barnvakten presenterar sig. Ni tar ställning till om ni vill boka in ett första möte där ni träffar barnvakten eller få ett nytt förslag. Efter ett första möte återkopplar vi med er och ser hur det har fungerat. Ni bestämmer nu om ni vill gå vidare med just denna barnvakt eller få fler förslag. När vi hittat rätt barnvakt bokar vi en kostnadsfri inskolning då barnvakten tillsammans med förälder går igenom ett arbetspass. Detta tillfälle är kostnadsfritt för er då vi tycker det är viktigt att barnvakten ska få en bra introduktion och känna sig trygg. 

Våra priser

Vårt timpris på barnvakt är 180 kronor/timme med RUT-avdrag och 360 kronor/timme utan RUT-avdrag. Detta pris gäller vardagar, vanliga helger och kvällar. Vi har ett pris för storhelger som ligger på 280kr i timmen efter RUT (560 innan)


 För er som behöver hjälp med barnvakt/barnpassning mer än fem timmar per tillfälle erbjuder vi en paketlösning med lägre timpris. Priset för barnvakt ligger då på 165 kronor i timmen efter RUT-avdrag. Vi har en minsta debitering på 2,5 timmar per arbetstillfälle. Detta är för att kunna garantera våra barnvakter minst 2,5 timmars arbete per tillfälle och därmed skapa en trygghet som främjar både våra barnvakter och våra familjer.