Välkommen som kund hos oss på Barnvaktsbyrån! 

Välkommen till Fröken Malms Barnvaktsbyrå, där vi förstår att varje familj är unik och förtjänar en barnvaktslösning som passar era individuella behov. Genom att välja oss som er barnvaktsleverantör så blir ni en del av vår familj. 

Personlig support och flexibla avtal

Vi är här för att göra er vardag enklare. Med vår personliga support från början till slut kan ni känna er trygga i att vi alltid finns där för att möta era behov. Våra flexibla och obundna avtal säkerställer att ni får exakt den barnvaktslösning som passar er familjs unika schema och behov.

Kvalificerade och engagerade barnvakter

Vi handplockar våra barnvakter med omsorg och ser till att de inte bara är passionerade och engagerade i sitt arbete, utan också har den nödvändiga utbildningen i barn-HLR och barnomsorg. Varje månad uppdaterar vi dem med nya tips på aktiviteter och lekar för att säkerställa en stimulerande och rolig miljö för era barn.

Medveten barnpassning för positiva stunder varje dag

Vi tror på att vara närvarande och engagerade i varje ögonblick med era barn. Genom vår unika metod "medveten barnpassning" strävar vi efter att skapa positiva och meningsfulla stunder för era barn varje dag. Hos oss handlar det inte bara om att vara där fysiskt, utan också om att vara närvarande mentalt, lyssnande och interagerande på ett meningsfullt sätt.

Bli en del av vår gemenskap idag och upplev skillnaden med Fröken Malms Barnvaktsbyrå. Kontakta oss nu för att komma igång!Våra priser

Hos oss sitter du inte fast i kostsamma bundna avtal utan ni är fria att boka på och boka av som ni behöver. För oss kommer ert behov och era önskemål först. Vår timpris på barnvakt ligger från 180 kronor/timme med RUT-avdrag (360 kronor/timme utan RUT. Prissättningen beror på barnvaktens erfarenhet och omfattningen av ert behov. Vi har inga dolda avgifter. 

Specialpriser: 

Vi har ett rabatterat pris för dig som har ett större behov av barnvakt. Vi erbjuder också en pedagogisk plan för de familjer som har behov av det, Konstnadsfritt såklart  Så här går det till! 

När du tagit beslutet att bli kund hos den bästa barnvaktsbyrån så fyller du i formuläret ovan. Processen att hitta en barnvakt är helt kostnadsfri. 

Efter ni skickat in formuläret kontaktar inom 24 timmar vi er på den mailadress ni angett. Vi bokar därefter in ett samtal där vi får lite mer information om ert behov och era önskemål. Sedan skickar vi förslag barnvakt med en presentation i text och bild på mail. I dialog jobbar vi sedan fram den rätta barnvakten för er. 

Med oss är det enkelt att hitta rätt barnvakt!